ke–pe klo 12–24
la klo 14–24
su–ti suljettu
(keittiö avoinna klo 23 asti)

Juhannusviikolla avoinna ti-to 12-24

Meistä

Tervetuloa tamperelaiseen takapiharavintolaan, jossa laatu ja lämmin tunnelma kohtaavat huippupalvelun ja tekemisen ilon. Istahda ilahduttavien makujen ääreen tai poikkea eloisaan baarimme hetkeksi tai vaikka koko illaksi!

Välitöntä tunnelmaa

Ravintola HAARLA on kulinarismin kentällä jo legendoiksi muodostuneiden ravintoiloitsijoiden Pekka Salmelan ja Mika Roiton uusin oodi hyvällä ruoalle. Kaksikko on tunnettu pönötysvapaasta fine dining -ravintolastaan Berthasta sekä liharavintola Huberista.

– Halusimme luoda Haarlan myötä paikan, johon voi tulla pistäytymään vaikkapa simpukoille ja oluelle. Menu koostuu pääasiassa eurooppalaisista ravintolaklassikoista pontevalla otteella ja jokainen asiakas voi valita, millaisen kokonaisuuden haluaa nauttia, pienemmin tai isommin. Maistuvan ja konstailemattoman ruoan lisäksi meille on ehdottoman tärkeää tarjota toimivaa ja lämmintä palvelua, Salmela kertoo.

Takapiharavintolassa kynnys on matalalla

– Rakennus, jossa Haarla sijaitsee, on melko ylevä ja siksi korostammekin, että olemme tamperelainen takapiharavintola. Ja sisäänkäyntimmekin on kirjaimellisesti takapihalla. Haluamme, että meille on kaikkien hyvästä ruoasta kiinnostuneiden ja siitä pitävien helppo tulla, mukava viettää aikaa ­ja palata aina uudelleen, Roito kuvailee.

Haarlassa ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta pitää huolen siitä, että ravintolakokemuksesi on kaikin tavoin sujuva ja onnistunut. Olipa kyseessä pistäytyminen kiireisen päivän päälle tai romanttisempi illanvietto, Haarlassa hyvä fiilis on aina taattu.

Ravintola Haarla – Juuri sellainen kuin hyvän ravintolaelämyksen kuuluukin olla.